Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
1 cană de migdale
½ cană de arahide
½ cană de orez expandat fără gluten
¼ linguriță de sare
¼ cană sirop de arțar
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 170 ° C. Tapetați o tavă de pătrată de 20 cm cu hârtie de copt. Puneți deoparte.
Adăugați migdale, alune, cereale și sarea într-un castron mare. Se amestecă bine. Se toarnă siropul de arțar peste acest amestec. Amestecați până când sunt bine încorporate.
Se toarnă acest amestec în tava preparată. Folosind o spatula de cauciuc, se nivelează într-un strat uniform. Coaceți timp de 30-40 minute. Batoanele trebuie să se coacă bine, altfel nu vor fi compacte când se răcesc.
Lăsați să se răcească timp de 1 oră. Se taie în 12 batoane.Serviți.
NOTA
- A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de 1-3 săptămâni. A se păstra la frigider până la o lună.
- Informații nutriționale: este o estimare bazată pe 12 batoane.
- INFORMATII NUTRITIONALE
Cantitatea pe porție : 1 baton - Calorii: 106, Grăsime: 7g, Carbohidrați: 8g, Zahăr: 5g, Sodiu: 51mg, Proteine: 4g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,migdale bio