Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
2 lingurițe semințe de in* + 1 1/2 linguri apă
3 unt de migdale(unt de caju) sau unt de semințe (semințe de floarea soarelui, tahini)
2 linguri ulei (avocado, nucă de cocos topit / răcit, macadamia)
3 linguri zahăr de cocos ** (sau orice alt îndulcitor granulat la alegere)
1/2 linguriță extract de vanilie
3/4 cești făină de migdale *** (măsurată la 70g)
1/4 lingură de sare
1/4 linguriță bicarbonat de sodiu
1/2 linguri cremă sau lapte vegetal
2 linguri chips-uri de ciocolată fără lapte
57 gr. ciocolată neagră tăiată
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 170 ° C și ungeți o tigaie din fontă mini 6 „cu ulei; puneți deoparte.
Într-un castron mediu se adaugă untul de migdale / semințe, uleiul de cocos și zahărul de cocos; amestecați viguros. Adăugați oul de in și extractul de vanilie, amestecând din nou până se omogenizează în mod egal.
Adăugați făina de migdale,bicarbonatul de sodiu și sarea; utilizați o lingură pentru a amesteca împreună ingredientele până la combinarea lor, apoi adăugați 1/2 linguri lapte pentru a forma un aluat. Adăugați chips-urile de ciocolată.
Puneți aluatul în tigaie.Pe deasupra puneți bucățile de ciocolată tocate pe care le presați ușor în aluat.
Coaceți timp de 12-15 minute, până când marginile sunt ușor rumenite.
Lăsați biscuitul în tigaie să se răcească 10 minute înainte de adăuga topping-ul preferat(înghețată). Serviți.
NOTA
Puteți folosi numai gălbenușul de ou dacă nu este dorit vegan.
** Orice îndulcitor granulat va funcționa.
*** Am folosit făină de migdale, dar și migdale măcinate ar putea funcționa. La fel de bune ar fi nucile sau caju măcinate.
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: unt de migdale bio,unt de arahide bio, unt de caju bio,faina de migdale bio,ulei de cocos raw bio,ciocolata,tahini integral bio,lapte de cocos bio,zahar de cocos bio