Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
2 căni făină albă de grâu integrală
1/4 cană zahăr de cocos (sau îndulcitor granulat la alegere)
2 1/2 lingurițe praf de copt
1/2 linguriță de sare
1/2 ceașcă ulei din nucă de cocos congelat, ras
1 cană lapte din nucă de cocos
1 linguriță extract de vanilie
1/2 cană ciocolată fără lapte
zahăr grosier pentru garnisire, opțional
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 C și tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Într-un castron adăugați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Se amestecă până se combină bine și se lasă deoparte.
Mărunțiți uleiul din nucă de cocos înghețat în castronul cu celelalte ingrediente solide. Utilizând un dispozitiv de frământat aluatul sau două furculițe,se lucrează uleiul din nucă de cocos în amestecul de făină până când se formează un aluat cu granulație.
Se adaugă ușor laptele din nucă de cocos și extractul de vanilie, cu grijă,să nu lucrați peste aluat.Puneți ușor chips-urile de ciocolată Aluatul trebuie să fie dens și ușor lipicios.
Formați din aluat un disc cu diametrul de 20 cm, pe care îl puneți în tava de pregătită. Folosind un cuțit mare și ascuțit,tăiați 8 felii triunghiulare.
Coaceți timp de 17-20 minute, apoi scoateți din cuptor pentru a re-tăia feliile și îndepărtați-le puțin una de alta. Coaceți încă 5 minute, până când sunt ușor rumenite.
Lăsați să se răcească pe tava de coacere timp de 5 minute înainte de a fi transferate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Scones va rămâne în stare proaspătă într-un recipient etanș până la 3 zile.
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos bio,ulei de cocos raw bio,zahar de cocos bio,ciocolata