Ingrediente:
1,5 cană făină
1/2 linguriță sare
2,5 lingurițe praf de copt
1/4 linguriță bicarbonat de sodiu
2 linguri ierburi uscate (busuioc, rozmarin și chives, 1 lingură dacă este proaspăt)
1/4 cană piure de cartof dulci sau cartof piure (răcit timp de cel puțin o oră)
1/3 ceașcă cremă din nucă de cocos(lapte de cocos răcit peste noapte)
1/3 ceașcă lapte vegetal (cum ar fi migdale sau soia)
2 lingurițe suc de lime
Ingrediente opționale:
brânză vegană mărunțită, 1 lingură de drojdie nutritivă, 1/2 linguriță praf de usturoi sau ardei jalapeno tocat
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 218 ° C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt.Se adaugă făina, sarea, praful de copt, praful de copt, ierburile într-un castron. Se amestecă bine.
Se adaugă sucul de lime în laptele vegetal și se lasă deoparte.Adăugați piureul de cartofi dulci și cremă din nucă de cocos răcită. Utilizați un tăietor de patiserie sau o furculiță pentru a le amesteca până când se amestecă cu făina.Adăugați laptele vegetal, câteva linguri treptat. Utilizați o spatulă pentru a le amesteca până devine un aluat.Utilizați un tăietor de biscuiți de 3-4 cm pentru a tăia biscuiții. Așezați biscuiții pe tava pregătită . Apăsați ușor mijlocul biscuiților cu degetul.
Coaceți timp de 13 până la 15 minute.
Ungeți cu unt vegan / ulei, dacă este necesar.. Serviți imediat cu sosul preferat. Biscuiții sunt cel mai bine serviți calzi.
Notă:
Puteți folosi un amestec de făină din 3/4 cană de migdale, 1/4 cană de făină de ovăz (sau sorg), 1/4 cană făină de orez, 1/4 cană de amidon din cartofi. Odată copți, acoperiți biscuiții cu un prosop.
Crema de cocos: Refrigerați o conservă din lapte de cocos pentru câteva ore. Deschideți și scoateți crema de deasupra și folosiți-o.
Valoarea nutrițională este pentru 1 biscuit
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție
Calorii 92 Calorii din grăsimi 9
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 1g 2%
Grăsimi saturate 1 g 5%
Sodiu 163 mg 7%
Potasiu 196 mg 6%
Carbohidrați totali 16 g 5%
Proteină 2,5 g 5%
Vitamina A 27,1%
Vitamina C 2,2%
Calciu 7,6%
Fier 9%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000.