

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
400 ml. lapte din nucă de cocos,sau orice alt tip de lapte la alegere
1 lingură pudră de agar agar
1 linguriță extract de vanilie
4 linguri sirop de arțar sau sirop de curmale
240ml / 1 cană apă
Sosul din coacăze negre:
100 gr. / 1 ceașcă coacăze negre / sau orice alte fructe (mărunțite în cazul fructelor mai mari)
1/2 ceașcă / 80g curmale
suc de la o lămâie
câteva linguri de apă

Instrucțiuni de preparare:
Se aduce la punctul de fierbere 1 cană / 240 ml de apă apoi se adaugă pudra de agar de agar.
Se reduce focul și se amestecă continuu timp de 5 minute cu atenție sa nu se prindă de fund.
Scoateți de la căldură și adăugați laptele din nucă de cocos, vanilia și siropul de arțar.Amestecați bine.
Se toarnă în pahare, se lasă să se răcească, apoi se da la frigider pentru a se întări.
Combinați împreună coacăzele,curmalele , sucul de lămâie cu câteva linguri de apă.
Se toarnă sosul de fructe peste panna cotta.Se păstrează în frigider pentru câteva zile.
Calorii: 270 cal.
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,lapte de cocos bio,agar,agar

http://www.evzinshop.com/bio/bio-produse-cocos/lapte-de-cocos-bio-400ml

Sirop de arțar bio
http://www.evzinshop.com/bio/bio-indulcitori/sirop-de-artar-bio-187ml