Cheesecake vegan cu ciocolată

Raw Chocolate Beet Cheesecake (Free From: gluten & grains, dairy, eggs, fruit, and refined sugar)

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:
Blat:

     ½ ceașcă migdale crude (sau caju)
     1 curmale fără sâmburi (opțional)
     1 lingură sirop de artar
     1 lingură ulei de cocos, lichefiat
     1 lingură pudră de cacao

Umplutura:

     ¾ cupă caju crude, înmuiat *
     5 linguri lapte de migdale neîndulcit
     3 linguri sirop de arțar
     3 linguri ulei din nucă de cocos, lichefiat
     1 linguriță extract de vanilie pură
     ½ linguriță de sare
     1-3 linguri pudră de sfeclă roșie (în funcție de cat de roz doriți **)

Topping:

    petale de trandafiri comestibile. uscate și muguri, nibs de cacao, ciocolată neagră

Raw Chocolate Beet Cheesecake (Free From: gluten & grains, dairy, eggs, fruit, and refined sugar)

Instrucțiuni de preparare:

Amestecați toate ingredientele pentru blat dintr-un procesor de bucătărie. Transferați compoziția formată într-o tavă cu arc de 12 cm. și întindeți-o într-un strat uniform. Puneți la rece în timp ce faceți umplutura.
Asigurați-vă că toate ingredientele umpluturii sunt la temperatura camerei (nu la rece ***). Se amestecă totul, cu excepția pudrei de sfeclă, împreună într-un blender, într-o consistență cremoasă, netedă. Adăugați un pic de pudră de sfecla (1lingură) și se amestecă pentru a se încorpora. Adăugați puțin câte puțin cealaltă pudră, dacă doriți(consultați notele **). Transferați acest amestec în tava cu arc,peste blat. Decorați cu topping-ul dorit.
Congelați timp de 5-6 ore sau peste noapte. Păstrați congelat cheesecake-ul până când îl serviți.Tăiați și serviți. Păstrați restul în congelator.

Raw Chocolate Beet Cheesecake (Free From: gluten & grains, dairy, eggs, fruit, and refined sugar)

Notițe:

* Puneți migdalele într-un vas de sticlă, acoperiți cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 4 ore (sau peste noapte în frigider). Apoi stoarceți și aruncați apa. Pentru o înmuiere rapidă, acoperiți cu apă fiartă și înmuiați 15 minute, apoi scurgeți și aruncați apă.

** Începeți prin adăugarea la început a unei cantități mici de pudră de sfeclă la umplutură , apoi adăugați mai mult dacă doriți.
*** Dacă oricare dintre ingrediente este rece, uleiul din nucă de cocos poate să se solidifice în blender și, prin urmare, nu se amestecă bine.

Raw Chocolate Beet Cheesecake (Free From: gluten & grains, dairy, eggs, fruit, and refined sugar)

Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: caju bio,ulei de cocos raw bio,sirop de arțar bio,ciocolata

[facebook url=”https://www.facebook.com/unconventionalbaker/videos/1898810450246157/” /]

Sirop de artar *BIO 187ml

Sirop de arțar bio


http://www.evzinshop.com/bio/bio-indulcitori/sirop-de-artar-bio-187ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *