Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente :
1 ou, ușor bătut
1 linguriță extract de vanilie
1/4 ceașcă ulei din nucă de cocos, topit și răcită
1/2 ceașcă zahăr din nucă de cocos
1 cană făină de migdale
1/4 cană făină din nucă de cocos
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
85 gr. ciocolată neagră , tocată mărunt *
sare marină brută, pentru garnisire(opțional)
Instrucțiunii nutriționale:
Preîncălziți cuptorul la 180 grade C.
Într-un castron mare puneți un ou bătut, uleiul din nucă de cocos topit și răcit, zahărul din cocos și extractul de vanilie. (Asigurați-vă că uleiul de nucă de cocos este rece!) Apoi adăugați făina de migdale, făina de nucă de cocos și bicarbonatul de sodiu, amestecând bine pentru a se combina și a forma un aluat. Adăugați bucățile de ciocolată neagră.Folosiți mâinile pentru a amesteca aluatul, astfel încât să se îmbine bine ingredientele.
Utilizați o lingură pentru a lua din aluat porții pe care le puneți pe o foaie de copt. Aplatizați ușor aluatul cu mâna. Coaceți timp de 11-13 minute sau până când marginile devin puțin maronii aurii. Se presară cu sare de mare grosieră și se lasă să se răcească pe foaia de copt timp de 10 minute înainte de a se transfera pe un suport de sârmă până se răcesc complet. Vor ieși 12 biscuiți.
Notițe:
Uleiul de măsline poate fi folosit, de asemenea, în locul uleiului de cocos.
Informații nutriționale:
porții: 12 biscuiți
Cantitatea pe porție: 1 biscuit
Calorii: 179
Grăsimi: 13,9 g
Carbohidrați: 13,7 g
Zahăr: 7,7 g
Fibre: 2,6 g
Proteine: 3,3 g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici : faina de migdale bio,faina de cocos bio,ulei de cocos raw bio,ciocolata,zahar de cocos bio