Sos de vanilie paleo

This paleo vegan vanilla sauce is cashew-based, maple-sweetened and only takes 5 minutes to make! Gluten-free, grain-free and dairy-free.

Ingrediente:

     1 ceașcă (145 grame) de nuci caju crude nesărate
     1/2 cană (120 mililitri) de apă
     5 linguri de sirop de arțar
     semințe de la 1/2 păstaie de vanilie
     1/2 linguriță extract de vanilie
     2 lingurițe suc de lămâie (plus o jumătate de linguriță sau mai mult, dacă se dorește)
     sare după gust ( mai puțin de 1/4 linguriță)

This paleo vegan vanilla sauce is cashew-based, maple-sweetened and only takes 5 minutes to make! Grain-free, gluten-free, dairy-free.

Instrucțiuni de preparare:

Scurgeți nucile de caju de apă .Puneți toate ingredientele într-un blender de mare viteză.
Procesați timp de aproximativ 40 de secunde sau până când obțineți o cremă complet netedă și fără bucăți de caju.
Adăugați mai mult suc de lămâie, vanilie și sare, dacă doriți.
Puneți sosul într-un recipient etanș pentru o perioadă de până la 3-4 zile.

Notă :

Pentru a înmuia nucile de caju, puneți-le într-o cană și turnați apă fierbinte, pentru a le acoperi. Lăsați să stea 1 1/2 până la 2 ore.

Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,caju bio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *