
Ingrediente:
1 ceașcă (145 grame) de nuci caju crude nesărate
1/2 cană (120 mililitri) de apă
5 linguri de sirop de arțar
semințe de la 1/2 păstaie de vanilie
1/2 linguriță extract de vanilie
2 lingurițe suc de lămâie (plus o jumătate de linguriță sau mai mult, dacă se dorește)
sare după gust ( mai puțin de 1/4 linguriță)

Instrucțiuni de preparare:
Scurgeți nucile de caju de apă .Puneți toate ingredientele într-un blender de mare viteză.
Procesați timp de aproximativ 40 de secunde sau până când obțineți o cremă complet netedă și fără bucăți de caju.
Adăugați mai mult suc de lămâie, vanilie și sare, dacă doriți.
Puneți sosul într-un recipient etanș pentru o perioadă de până la 3-4 zile.
Notă :
Pentru a înmuia nucile de caju, puneți-le într-o cană și turnați apă fierbinte, pentru a le acoperi. Lăsați să stea 1 1/2 până la 2 ore.
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,caju bio