Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
Ingrediente lichide:
2 ouă
1 cană zahăr din nucă de cocos
1/2 cană tahini
1/4 cană ulei din nucă de cocos topit și răcit
2 lingurițe extract de vanilie
Ingrediente solide:
1 ½ cană făină de migdale fină
1/2 ceașcă făină din nucă de cocos
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/2 linguriță de sare
1 ceașcă ciocolata neagra, fără lapte, dacă se dorește
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă de copt de 20 x 20 cm cu hârtie de copt și pulverizați cu spray de gătit pentru a preveni lipirea. Puneți deoparte.
Într-un castron amestecați împreună ouăle, zahărul din nucă de cocos, tahini, uleiul din nucă de cocos și extractul de vanilie până când se omogenizează.
Apoi adăugați ingredientele solide: făină de migdale, făină din nucă de cocos, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă până se formează o consistență a aluatului de biscuiți, apoi se adaugă în chips-urile de ciocolată.Adăugați aluatul în tava pregătită și întindeți în mod egal. Coaceți timp de 18-25 minute până când marginile obține o culoare aurie. Scoateți prăjitura din tava după 15 minute de răcire. Tăiați în 16 pătrate și serviți.Este delicioasă cu o lingură de înghețată de vanilie.
Notițe:
Pentru varianta vegană : Utilizați 2 ouă de in, în loc de ouă obișnuite. 2 linguri făină din semințe de in și 6 linguri de apă rece amestecate într-un castron mic. Așezați-l în frigider timp de 5 minute pentru a se îngroșa. Folosiți și chips-uri de ciocolată vegană.
Informații nutriționale:
porții: 16
Cantitatea pe porție : 1 baton
Calorii: 276
Grăsimi: 18,2 g
Grăsimi saturate: 7,3 g
Carbohidrați: 27,4 g
Zahăr: 19,5 g
Fibre: 4.3g
Proteină: 4,8 g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici : faina de migdale bio,faina de cocos bio,ulei de cocos raw bio,ciocolata,zahar de cocos bio