Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
2 1/4 cești / 225g mozzarella rasă
1/4 cană / 25g făină de cocos
2 lingurițe pudră tărâță e psyllium
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius / 350 Fahrenheit .Se amestecă toate ingredientele într-un procesor de bucătărie până când se omogenizează.Tapetați o tavă cu hârtie de pergament. Desenați cercuri cu diametrul de 15 cm pe hârtie. Puneți 1/4 cană din amestecul de taco pe fiecare cerc și se întinde în interiorul cercului.Așezați o alta coală de hârtie de copt pe partea superioară și apăsați aluatul cu mâinile sau utilizați un sucitor. Apăsați bine să întindă uniform și compactat.
Scoateți hârtia de pergament de pe deasupra aluatului întins și coaceți în cuptor timp de 7 minute sau până când marginile fiecărui taco s-au rumenit.
Scoateți din cuptor și agățați fiecare taco pe marginile unei cratițe sau castron până când se răcește.
Notă :
Pentru o aromă suplimentară adăugați mirodenii cum ar fi chimion sau ardei iute la amestec.
Pentru această rețetă se folosește doar cu mozzarella,iar psyllium și făina din nucă de cocos fac un taco extra crocant.
Puteți servi tacu umplute cu carne de vita, avocado, roșii, salata verde, coriandru și smântâna.
Valorile nutriționale sunt calculate pentru 1 taco fără umplutură .
Informații nutriționale:
Cantitate pe porție (23 g)
Calorii 103 Calorii din grăsimi 57
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 6,3 g 10%
Grăsimi saturate 4.1g 21%
Carbohidrați total 3.3g 1%
Fibre alimentare 2.2g 9%
Zaharuri 1.1g
Proteină 8 g 16%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000.