Tort cu mango vegan

Mango Cream Cake

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:

Blat:
    1,5 cană mango uscat neîndulcit
     1 cană de migdale crude
    2 sirop de arțar
  un vârf de cuțit sare

     Stratul de cremă:
    1 cană caju crud (înmuiat peste noapte)
    1 cană cremă din nucă de cocos (partea fermă)
    2 linguri ulei din nucă de cocos (opțional)
    ⅓ ceașcă de iaurt din nucă de cocos (fără îndulcitor)
    ¼ cană sirop de arțar
     ½ linguriță de praf / extract de vanilie
     1 mango proaspăt

     Stratul de mango:
     2 mango proaspete
     1 lingură suc de lămâie

     Topping-uri:
    frișcă din nucă de cocos
     fructul pasiunii
    coajă de lămâie organică ,rasă

Imagine similară

Instrucțiuni de preparare:

Mai întâi faceți blatul.Puneți migdalele,sarea și mango uscat într-un procesor de bucătărie sau mixer de mare viteza. Mixați până când ingredientele s-au măcinat uniform. Se adaugă puțin câte puțin siropul de arțar și se amestecă până când devine o compoziție mai mult sau mai puțin lipicioasă .Tapetați o formă de tort rotund de 20 cm cu hârtie de copt și așezați aluatul blatului în interior. Utilizați degetele sau o lingură pentru a apăsa până când aveți un strat uniform. Așezați în congelator să se răcească.
Pentru a face stratul de cremă, puneți toate ingredientele într-un mixer de mare viteză. Dacă nu aveți un blender puternic,înmuiați nucile de caju peste noapte sau le fierbeți cu 10 minute înainte. Combinați până când obțineți o cremă netedă și turnați stratul de cremă peste blat. Tăiați mango în mici pătrate. Adăugați bucățelele de mango peste stratul de cremă și amestecați cu o lingură. Așezați în congelator timp de 2 ore sau până se întărește.
Odată ce stratul de cremă s-a întărit,puneți bucățile de mango curățat într-un blender împreună cu sucul de lime. Amestecați până când aveți un amestec omogen. Se toarnă peste stratul de cremă și se așează înapoi în congelator timp de încă 1 oră.
Tăiați tortul în bucăți și lăsați-l să se dezghețe puțin înainte de servire. Puteți servi garnisit cu cremă din nucă de cocos,cu fructul pasiunii și coaja rasă de lămâie organică.

Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,migdale bio,caju bio,crema de cocos bio,ulei de cocos

[facebook url=”https://www.facebook.com/thetastyk1/videos/301247240550675/” /]

Ulei de cocos raw *BIO 500ml

Ulei din nuca de cocos raw bio

http://www.evzinshop.com/bio/bio-produse-cocos/ulei-de-cocos-raw-bio-500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *