Ingrediente:
3 mere mari
1 ceașcă / 90g fulgi de ovăz
1 ceașcă / 150g de migdale
Instrucțiuni de preparare:
Înmuiați migdalele peste noapte în apă, în cel puțin două ori volumul de migdale.
Preîncălziți cuptorul la 190C / 375F.
Clătiți și scurgeți migdalele.
Curățați in cuburi toate merele.
Puneți toate ingredientele într-un procesor de alimente și amestecați pentru câteva minute până când se combină.
Întindeți într-o tavă de 30 x 20 cm, căptușită cu hârtie de copt.
Coaceți prăjitura timp de o jumătate de oră sau până când devine de culoare aurie.
Scoateți de la cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Îndepărtați de pe hârtie și tăiați prăjitura în batoane și serviți . Adăugați orice fel de garnitură vă place,cum ar fi banane sau ciocolata tăiată.Păstrați batoanele în frigider timp de 5 zile.
Calorii: 40 cal