Brânză vegană

Image may contain: food

Ingrediente:

1/2 cană caju,90 gr
1 lingură busuioc
1 lingură oregano
1/2 lingură sare
1 1/2 lingură amidon
1/2 de la un cățel de usturoi
3 linguri drojdie nutrițională
1 lingură zeamă de lămâie sau oțet de mere
1 lingură sirop de arțar
3 căni apă,divizate
1 1/2 lingură agar agar
ulei pentru uns forma

Imagine similară

Instrucțiuni de preparare:

Înmuiați nucile de caju timp de 1 oră în apă fierbinte.
Scurgeți nucile de caju și puneți-le într-un blender, împreună cu busuiocul, oregano, usturoiul, sarea, amidonul de porumb, drojdia nutrițională, sucul de lămâie, siropul de arțar și 1/2 cană de apă.
Procesați timp de 1 minut și lăsați deoparte.
Într-o cratiță combinați 1/2 cană apă și agar agar pulbere . Adăugați crema de cajou și aduceți la punctul de fierbere amestecând constant.
Se toarnă în forme și se răcește cel puțin 2 ore.

[facebook url=”https://www.facebook.com/thebuddhistchef/videos/2194083167573994/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *