Budinca vegană cu fistic



Dairy-Free Pistachio Pudding topped with pistachios and salt flakes

Ingrediente:
Budincă:

    1 avocado copt, decojit
    ¼ ceașcă de fistic, înmuiat și scurs *
    5 linguri sirop de arțar
    5 linguri apă sau apă din nucă de cocos
    1 linguriță extract de vanilie pură
    1 linguriță apă de trandafir( apă de mastic(opțional )
    ½ linguriță extract de migdale
    1 linguriță suc de lămâie
    ⅛ linguriță de sare
    Opțional: 1 mână frunze de baby spanac **

Topping-uri:

    fistic + fulgi de sare

Oil-Free Vegan Pistachio Pudding topped with bright pistachios

Instrucțiuni de preparare:

Combinați toate ingredientele de budincă într-un blender de mare putere într-o consistență fină.
Transferați budinca în borcane mici sau în pahare, acoperiți și puneți-le în congelator timp de aproximativ 30 de minute până la o oră pentru a se răci.Înainte de servire garnisiți cu fistic (tocat sau întreg) și presărați cu fulgi de sare grosieră . ***

Raw Vegan Pistachio Pudding filled with veggies

Notițe:

* Puneți fisticul într-un vas de sticlă, acoperiți cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 4 ore (sau peste noapte în frigider). Apoi scurgeți și aruncați apa. Pentru o înmuiere mai rapidă, acoperiți cu apă fiartă și înmuiați 15 minute, apoi scurgeți și aruncați apă. Scopul de a înmuia nucile este de a le rehidrata și de a se amesteca într-o consistență netedă, asemănătoare cu brânza.

** Adăugați spanacul la sfârșit dacă doriți,ca să obțineți o culoarea mai intensă.

*** Păstrați budinca înghețată până când doriți să o serviți,scoateți-o din congelator și lăsați-o să stea la temperatura camerei pentru ca să se dezghețe puțin.

[facebook url=”https://www.facebook.com/unconventionalbaker/videos/234693764142499/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *