Ingrediente:
Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
1 cană brânză de Mozzarella (mărunțită)
2 ou mare (bătut)
1/2 ceașcă făină de cocos
1/4 linguriță sare de mare
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 grade C.Tapetați o tavă cu hârtie de copt.Se topește brânza mozzarella pe bain marie, până când se topește ușor.
Între timp, folosind un procesor de alimente cu lama de aluat, amestecați împreună oul, făina din nucă de cocos și sarea de mare.
Adăugați imediat mozzarella topită la procesorul de bucătărie și amestecați până la formarea aluatului. (În funcție de temperatura din bucătărie, se poate forma o minge sau poate fi mai moale și lipicioasă.)
Se răcește aluatul timp de 1 oră, până se întărește și nu este prea lipicios.
Ungeți ușor 2 bucăți de hârtie de copt și așezați mingea între ele. Rulați până formați un dreptunghi subțire, de aproximativ 2 cm până la 4 cm grosime.
Tăiați aluatul în dreptunghiuri. Înțepați cu o furculiță sau scobitoare pentru a preveni formarea bulelor de aer. Așezați dreptunghiurile pe foaia de copt. Coaceți timp de aproximativ 10-15 minute, până când obțin o culoare ușor aurie.
Notă :
Cantitatea pe porție : 5 biscuiți sau 1/6 din întreaga rețetă
Informații nutriționale:
Calorii 113
Grăsime 6g
Proteine 8g
Total carbohidrați 6g
Net carbohidrați 3g
Fibre 3g
Zahăr 0 g