Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
Blat:
1 cană fulgi de ovăz
1 ceașcă de caju crud
1/8 cană sirop de arțar
3 linguri ulei din nucă de cocos (poate fi înlocuit cu unt de nuci)
Caramel:
1 cană lapte din nucă de cocos,total grăsimi
1/3 cană sirop de arțar
4 linguri zahăr din nucă de cocos
½ ceașcă unt de caju
Ciocolată:
200g ciocolată neagră
1 lingură ulei din nucă de cocos
Instrucțiuni de preparare:
Tapetați o tavă de 20 cm x 20xm cu hârtie de copt și puneți deoparte.
Pregătiți blatul adăugând fulgii de ovăz și nucile într-un blender. Mixați pentru 10 secunde.
Adăugați siropul și uleiul din nucă de cocos și mixați de câteva ori până când obțineți un aluat lipicios. Așezați aluatul în tava pregătită și folosiți-vă mâinile pentru a apăsa uniform (puteți utiliza o spatulă). Așezați blatul în congelator.
Pentru caramel, încălziți o cratiță la foc mediu. Se adaugă toate ingredientele și se amestecă până se obține o cremă netedă , timp de 2 minute. Întindeți caramelul peste blat și puneți în congelator pentru a se întări o oră.
Odată ce stratul de caramel este ferm, topiți ciocolata neagră și puneți peste caramel. Întindeți cu atenție stratul și așezați înapoi în congelator timp de 5 ore. Asigurați-vă că este complet ferm înainte de tăiere. Depozitați în congelator timp de până la 1 lună.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici : unt de caju bio,ulei de cocos raw bio,ciocolata,zahar de cocos bio,lapte de cocos bio,sirop de artar