Brânză vegană cu paprică afumată

smoked cashew vegan cheese recipe for firm sliceable dairy free cheese

Ingrediente:

     1 cană / 150 g
    ½ ceașcă / 40g drojdie nutritivă
     1 lingură paprika afumată
    1 lingura sirop de arțar
    1 lingură pulbere de agar agar
     1 cățel de usturoi
    1 zeamă de la o lămâie
    ¼ linguriță turmeric
     ¼ linguriță de piper Cayenne
     1 ½ cești / 350 ml apă
    un vârf de cuțit sare

firm easy vegan cheese recipe made from cashew nuts

Instrucțiuni de preparare:

Puneți jumătate din apă și toate ingredientele în afară de agar agar într-un mixer.
Se amestecă până se omogenizează.
Într-o cratiță puneți jumătatea rămasă a apei și pudra de agar de agar.
Se fierbe timp de 5 minute, amestecând constant.
Se adaugă la amestecul de nuci caju până se combină.
Se toarnă într-o formă și apoi se răcește o oră.
Păstrați pana la 5 zile la frigider.
La congelator se pastreaza până la 3 luni.

Calorii: 90 cal

A slice of Smoked Cashew vegan Cheese

[facebook url=”https://www.facebook.com/nestandglow/videos/1007229189454302/” /]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *