Crackers paleo cu in ,rozmarin și usturoi

Imagini pentru keto png

Flaxseed crackers

Ingrediente:

    1 cana semințe de in, maro sau auriu
    2 lingurițe pudră de ceapă
    1 linguriță pudră de usturoi
     1/2 linguriță de sare
     2 linguri susan negru – opțional
     2 linguri de susan alb – opțional
     2 lingurițe de rozmarin uscat
    1/2 cană apă

Flaxseed crackers

Instrucțiuni de preparare:

Într-un bol se adaugă semințe de in, pudra de ceapă, pudra de usturoi, sarea, semințele de susan- dacă se utilizează și rozmarin uscat.
Amestecați pentru a se combina, apoi turnați apa.
Utilizați o spatulă pentru a combina toate ingredientele, la început, apoi folosiți mâinile pentru a forma un aluat. Cu cât frămânți mai mult aluatul, cu atât va fi mai compact. Formați o minge din aluat.
Așezați mingea de aluat pe două bucăți de hârtie de copt și folosiți un sucitor pentru a întinde o foaie cu o grosime de 2-4 mm.
Utilizați un tăietor de pizza sau un cuțit pentru a tăia aluatul în pătrate / dreptunghiuri. Ar trebui să faceți aproximativ 30 de biscuiți în total.
Lăsați biscuiții pe bucata de hârtie de copt și glisați bucata de hârtie pe o tavă . Înțepați fiecare biscuit cu o furculiță de 2-3 ori.
Coaceți la 180 ° C timp de 20-25 minute. Verificați biscuiții la fiecare 5 minute după primele 15 minute de coacere. Acest lucru va preveni arderea biscuiților.
Răciți biscuiții pe un suport de răcire și serviți cu sosurile preferate.
A se depozita într-un recipient etanș, până la 3 săptămâni,la temperatura camerei.

Flaxseed crackers

Notiță:

Puteți folosi orice alte semințe,în loc de susan,vă plac sau lăsați biscuiții simpli.
Timpul de coacere: depinde de grosimea biscuiților. Cu cât este mai groasă, cu atât mai mult trebuie să-i coaceți pentru a deveni crocanți.
Puteți folosi și alte plante aromate.


Flaxseed crackers

Informații nutriționale:

Porții:30
Cantitatea pe porție
Calorii 38
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 3g 5%
Grăsimi saturate 0,3 g
Sodiu 40,8 mg 2%
Carbohidrați totali 2,2 g 1%
Fibre alimentare 1.7g 7%
Zaharuri 0,1g
Proteine 1,3 g 3%

Calciu 3%
Fier 3%
Magneziu 7%
 Acidul folic (B9) 2%

[facebook url=”https://www.facebook.com/greenhealthycooking/videos/1263334423815442/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *