Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
1/4 cană (56 grame) ulei din nucă de cocos, topit
1/3 ceașcă (107 grame) sirop de arțar
1 lingură coajă de lămâie
1 1/2 linguri extract de lămâie
1 1/3 cană (133 grame) faină de migdale
2 linguri (17 grame) făină din nucă de cocos
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/8 linguriță de sare
1/3 – 1/2 cană cremă de lămâie
Instrucțiuni de preparare:
Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul din nucă de cocos, siropul de arțar, coaja de lămâie și extractul de lămâie.
Adăugați făina de migdale, făină de cocos , bicarbonatul de sodiu și sarea.
Dacă aluatul este prea moale pentru a se lucra,puneți -l la rece timp de 30 de minute sau până când se întărește.
Preîncălziți cuptorul la 176 ° C (350 ° F).
Tapetați o tavă cu o bucată de hârtie de copt.
Formați di aluat douăzeci și patru de biluțe și puneți-le la 2 cm distanță între ele pe foaia de copt pregătită.
Apăsați ușor bilele și coaceți timp de 10 minute.
Lăsați biscuiții să se răcească timp de 5 minute pe foaia de copt și apoi îi puneți pe un suport pentru a se răci complet.
După ce s-au răcit biscuiții, asamblați sandwich-urile punând două lingurițe de cremă de lămâie între doi biscuiți.
Așezați biscuiții într-un recipient etanș și păstrați la frigider timp de până la 5 zile.
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : faina de cocos bio,ulei de cocos raw bio,sirop de artar bio,miere de albine bio