Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
¼ cană unt de migdale
¼ ceașcă + 2 linguri zahăr de cocos
⅓ cană sirop de arțar
¼ ceașcă ulei din nucă de cocos topit
¾ ceașcă pudră de cacao neîndulcită
1 linguriță extract de vanilie pură
¼ linguriță de sare
2 ouă de in (2 linguri semințe de in măcinat + 6 linguri de apă , amestecați împreună, setați timp de 15 minute)
½ ceașcă făină de migdale fin măcinate
¾ ceașcă de ciocolată vegană sau ciocolată paleo vegană tocată
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170 ° C. Tapetați o tavă pătrată de 20 cm cu hârtie de copt. Puneți deoparte.
Într-un castron amestecați împreună untul de migdale, zahărul din nucă de cocos, siropul de arțar și uleiul de nucă de cocos. Se amestecă până când seamănă cu un caramel.
Adăugați pudră de cacao treptat câte ¼ cană , amestecând până se incorporează bine. Se adaugă vanilia, sarea și ouăle de in și se amestecă până se încorporează bine. Folosind o spatulă de cauciuc, puneți făina de migdale până când obțineți o consistență de aluat moale.
Încorporați și chips-urile de ciocolată. Se toarnă în tava pregătită. Cu ajutorul spatulei de cauciuc, întindeți bine aluatul într-un strat uniform.
Coaceți timp de 28-36 de minute. Se răcește timp de 1-2 ore sau până se răcește complet. Se taie în 16 bucăți. Serviți.
Notițe:
– A se păstra într-un recipient etanș, timp de o săptămână, la temperatura camerei.
– Se pot păstra și la frigider.
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,ciocolata,zahar de cocos bio,sirop de artar bio,faina de migdale bio