


Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
2 cești făină de caju sau făină de migdale
1/3 cană făină de tapioca
2 lingurițe de scorțișoară
1/2 linguriță de nucșoară măcinată
1/4 linguriță de alte mirodenii
1 lingură bicarbonat de sodiu
1/2 linguriță de sare
2 ouă mari
1/2 cană sos de mere fără zahăr (sau 1 banană mică, piure )
2 linguri zahăr din nucă de cocos (se poate omite)
3 linguri sirop de arțar
2 linguri ulei (avocado, floarea soarelui, macadamia etc.)
2 lingurițe oțet de mere
1 linguriță extract de vanilie
1 cană morcovi mărunțiți
1/2 ceașcă nuci tocate

Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200 ° C; pulverizați tava de brioșe cu ulei și lăsați-o deoparte.
În bolul puneți făina de caju sau de migdale și făina de tapioca. Se adaugă bicarbonatul de sodiu, condimentele și sarea. Puneți deoparte.
Într-un alt bol se amestecă ouăle, sosul de mere (sau piureul de banane) și zahărul din nucă de cocos (dacă se utilizează). Se adaugă siropul de arțar, uleiul, oțetul din cidru de mere și vanilia. Amestecați până se combină.
Adăugați ingredientele lichide în castronul cu ingredientele solide. Se amestecă până se omogenizează bine, apoi se adaugă morcovii mărunțiți și nucile tăiate.
Se pune aluatul în formele din tava de brioșe, umplând 2/3 din capacitatea lor.
Coaceți timp de 12-15 minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul brioșei v-a ieși curată .
Lăsați brioșele să se răcească în tavă timp de 10-15 minute. Transferați brioșele pe un suport de răcire pentru a se răci complet.
Depozitați brioșele în recipient etanș la temperatura camerei, 3-5 zile.Serviți.

Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție: 1 brioșă, Calorii: 200 , Zahăr : 7g, Grăsimi: 14g, Grăsimi saturate: 2g, Grăsimi nesaturate: 5g, Grăsimi trans : 0g, Carbohidrați: 13g, Fibre: 3g, Proteine: 6g
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : zahar de cocos bio,faina de migdale bio,sirrop de artar bio