Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
3 cești (360g) făină de ovăz fără gluten
2 cești (220g) făină de migdale
1 lingură bicarbonat de sodiu
2 lingurițe praf de copt
1/2 linguriță de sare
1 cană (240 g) iaurt vegetal
3/4 cană (180g) lapte vegetal
2/3 ceașcă (210g) sirop de arțar
2 oua de in (2 linguri de in, măcinat + 4 linguri de apă )
1 linguriță extract de vanilie
1 linguriță extract de migdale
3/4 cană (100g) afine congelate
3/4 cană (100g) zmeură congelată
Glazură:
1/4 cană unt din nucă de cocos
2 lingurițe sirop de artar
1 linguriță extract de vanilie
4-6 linguri lapte vegetal
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180º C.
Se amestecă inul și apa pentru ouăle de in. Lăsați la o parte pentru 5-10 minute pentru a se îngroșa amestecul.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea, până când se omogenizează.
Într-un castron separat sau într-un mixer combinați iaurtul, laptele vegetal, ouăle de in, siropul de arțar, extractul de migdale și extractul de vanilie. Se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de ingrediente solide la cele lichide și se amestecă pentru a forma un aluat gros.
Încorporați ușor fructele congelate.
Se toarnă într-o formă care a fost pulverizată cu ulei sau căptușită cu hârtie de copt.
Coaceți timp de 35-40 de minute la 180ºC.
Scoateți checul din cuptor și răciți-l complet înainte de tăiere.
Amestecați împreună toate ingredientele de glazură (trebuie să se afle la temperatura camerei), adăugând laptele încet până când devine o cremă netedă. Alternativ, garnisiți cu frișcă din nucă de cocos și fructe de pădure.
Tăiați și serviți.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție: 1 porție
Calorii: 405
Zahăr: 16g
Grăsime: 9g
Grăsimi saturate: 1 g
Carbohidrați: 48g
Fibre: 5g
Proteine: 14g
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : sirop de artar bio,faina de migdale bio,lapte de cocos bio