Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
1 ½ cană nucă de cocos rasă și neindulcită
3/4 cană de ciocolată
24 ouă mini Cadbury, jelly beans sau nuci macadamia
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200 ° C. Răspândiți nuca de cocos mărunțită pe o foaie de copt pentru prăjire. Se pune în cuptor timp de 5-10 minute, până când nuca de cocos obține o culoare maro aurie. Alternativ, puteți să prăjiți nuca de cocos într-o tavă pe plită.
Lăsați nuca de cocos să se răcească pe foaia de copt în timp ce topiți ciocolata. Adăugați chips-uri de ciocolată într-un vas pe bain marie. Adăugați nuca de cocos și ciocolata topită într-un castron și amestecați să se combine. Utilizați o lingură sau o lingură de înghețată pentru a scoate aproximativ 2-3 linguri de amestec de ciocolată cu nucă de cocos pe o bucată de hârtie de copt și a forma un cuib.Pe deasupra fiecărui cuib puneți 2-3 ouă. Repetați procedura cu ingredientele rămase.
Lăsați cuiburile să se întărească la temperatura camerei sau se pot așeza în frigider sau la congelator pentru a accelera procesul. Păstrați cuiburile rămase într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de 4-5 zile sau în frigider pentru o perioadă mai lungă de depozitare. Dacă le păstrați în frigider, lăsați-le să stea aproximativ 5-10 minute înainte de a servi.
Notițe:
Dacă doriți ca aceste dulciuri să fie vegane, va trebui să folosiți chips-uri de ciocolată fără lactate și jeleuri vegane, ouă de bomboane vegane sau nuci de macadamia.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție: 1 cuib Calorii: 194, Zahar : 14g,Grăsimi : 14g, Carbohidrați: 19g Fibre: 1g, Proteine: 2g
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,ciocolata,fulgi de cocos bio