Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
3 banane mari sau 4 obișnuite,piure
1 ou de in (1 lingură semințe de in măcinat,amestecate cu 3 linguri de apă, lăsați să stea timp de 2 minute)
1/2 cană ulei din nucă de cocos topit
1 linguriță extract de vanilie
1/2 linguriță extras de migdale, opțional
1 cană lapte de migdale sau alt lapte vegetal la alegere
2 cești de făină , 1 cană pentru toate scopurile și 1 cană de grâu integral
1 linguriță bicarbonat de sodiu
1 linguriță de scorțișoară
1/8 linguriță de sare
Instrucțiuni de preparare:
Se încălzește cuptorul la 160 grade C. Puneți bananele într-un castron mare și amestecați cu o furculiță. Apoi, adăugați oul de in, uleiul din nucă de cocos, laptele de migdale, extractul de vanilie și extractul de migdale. Amestecați până se combină.
Se adaugă restul de ingrediente solide și se amestecă cu o lingură de lemn sau o spatulă până când totul se combină și se formează un aluat. Utilizați o lingură pentru a lua din aluat și a împărți în 12 forme de brioșe unse și coaceți timp de 25-30 minute sau până când o scobitoare introdusă în interiorul lor iese curată. Lăsați brioșele în tava de brioșe timp de aproximativ 5 minute și apoi transferați-le pe un suport pentru a se răci complet.
Notițe:
Brioșele pot fi depozitate într-un recipient etanș la temperatura camerei sau în frigider timp de 3-4 zile.
Brioșele pot fi înghețate într-un recipient etanș la congelator timp de până la 6 luni.
Ingrediente adăugate, opțional:
Fulgi de ciocolată
Coacăze
Căpșune
Unt de arahide / unt de migdale
Zucchini ras
Nucă tăiată
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,lapte de cocos bio,ciocolata,unt de arahide bio,unt de migdale bio