Pâine vegană cu făină de migdale

This image has an empty alt attribute; its file name is vegan.png
Imagini pentru keto png

THE BEST KETO BREAD LOAF

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:

Ingrediente solide:

300 g făină de migdale, albă( 2 1/2 cană)
    60 g făină din nucă de cocos (1/2 cană)
    40 g in măcinat (1/3 cană)
    40 g tărâțe de psyllium măcinat (1/3 ceașcă + 2 linguri)
    1 lingură praf de copt
    7 g de sare

Ingrediente lichide:

    30 ml ulei de măsline (2 linguri)
    10 ml oțet din cidru de mere (1 linguriță)
    480 ml apă călduță – la temperatura de 40 ° C (2 căni)

Keto bread loaf

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200 ° C (400 ° F). Tapetați o tavă de 22cm x 12 cm cu o bucată de hârtie de copt. Ungeți ușor hârtia pentru a vă asigura că pâinea nu se va lipi de tavă . Puneți deoparte.
Într-un bol puneți toate ingredientele solide, amestecați pentru a le combina.
Adăugați ingredientele lichide, ordinea nu contează. Combinați cu o spatulă sau o lingură, apoi frământați aluatul cu mâna timp de aproximativ 1-2 minute. Dacă este prea lipicios, adăugați mai mult tărâțe, 1/2 linguriță la un moment dat, frământați timp de 30 de secunde și vedeți cum merge. Aluatul va fi întotdeauna un pic umed, dar nu ar trebui să rămână deloc pe mâini.
Lăsați deoparte 10 minute pentru a permite fibrelor să absoarbă complet lichidul.
Formați din aluat forma dorită , astfel ca pâinea sa fie așezată în forma de coacere.
Umeziți ușor mâna cu apă și masați suprafața pâinii pentru a crea o suprafață netedă .
Coaceți timp de 50-55 de minute în centrul cuptorului.
După 50 de minute, introduceți în centrul pâinii o scobitoare pentru a testa. Dacă iese curată , este gătită . Dacă nu, înseamnă că pâinea este încă umedă în interior, acoperiți pâinea cu o bucată de folie, reduceți căldura la 180 ° C (375F) și continuați coacerea timp de 20-30 minute.
Scoateți pâinea din tava utilizând hârtia pergament.
Se răcește complet pe un suport înainte de a fi tăiată – cel puțin 3 ore pentru cel mai bun rezultat.
Se taie în 16 felii. Depozitați în frigider până la 5 zile sau înghețați până la 3 luni, în recipiente etanșe.

Keto bread loaf

Notițe:
Tăiați pâinea în 16 felii și înghețați-o într-o pungă de plastic cu fermoar sau într-un recipient etanș. Este mai bine să se dezghețe pe tejghea cu o zi înainte.
Depozitați bine până la 5 zile în frigider într-un recipient etanș sau în pungă cu fermoar.
Carbohidrați net 3 g.

Calorii:138 kcal

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de masline extra virgin Critida,ulei de masline extra virgin Critida,ulei de masline extra virgin Drop of Gods,ulei de masline extra virgin Sitia,ulei de masline extra virgin Messara,faina de migdale bio,faina de cocos bio,ulei de cocos bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/sweetashoney.co.nz/videos/362113371105250/” /]

Ulei de masline extra virgin Drop of gods 500ml
Ulei de masline extra virgin Drop of Gods

http://www.evzinshop.com/naturale/ulei-si-otet/ulei-de-masline-extra-virgin-drop-of-gods-500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *