Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
2/3 ceașcă unt natural de caju
2 linguri miere (sau 1/4 linguriță de stevia lichidă)
3/4 cupă afine liofilizate (+ mai mult pentru topping)
3 linguri ulei din nucă de cocos
un vârf de cuțit de sare
1 linguriță extract de vanilie
Instrucțiuni de preparare:
Mai întâi,garnisiți o tavă de brioșe cu forme de hârtie pentru brioșe. Puneți deoparte.
Apoi, puneți afinele liofilizate într-un procesor de alimente și mixați până când se transformă într-o pulbere.Puneți untul de caju, uleiul din nucă de cocos topit, mierea, 2/3 pulbere de afine (veți folosi restul mai târziu) și extractul de vanilie într-un castron de dimensiuni medii. Se amestecă până se combină.
Folosind linguriță, luați din compoziție și puneți în formele de brioșe. Ar trebui să obțineți 12 coșulețe.
Se presară partea superioară cu restul de pulbere de afine liofilizată și puțină sare de mare.
Puneți tava de brioșe în congelator și congelați timp de cel puțin 15 minute. Serviți.
Notițe:
Dacă compoziția este prea groasă, adăugați mai mult ulei din nucă de cocos topit.
Se poate alege opțiunea de a înlocui mierea cu stevia lichidă sau sirop de arțar.
De asemenea se poate înlocui untul de caju cu orice alt unt din fructe cu coaja tare, cum ar fi arahide sau migdale.
Depozitați în congelator timp de până la 3 luni.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție: 1 cană
Calorii: 159
Zahăr: 10
Sodiu: 12
Grăsime: 11
Carbohidrați: 15
Fibre: 1
Proteine: 2
Găsiți să cumpărați pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,unt de migdale,miere,unt de arahide,sirop de artar bio