Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
5 linguri (80 grame) unt de nucă de cocos – nu ulei din nucă de cocos
6 linguri sirop de arțar
2 lingurițe extract de vanilie
1/4 linguriță de sare
1 1/2 cană (120 grame) nucă de cocos mărunțită
Instrucțiuni de preparare:
Într-o cratiță la foc mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția cocosului mărunțit.Amestecați frecvent până când totul este bine combinat. Scoateți de la căldură.
Se adaugă nuca de cocos mărunțită. Se lasă amestecul să stea 30-60 de minute la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la o temperatură de 163 ° C (325 ° F) și tapetați o tavă cu o bucată de hârtie de copt.
Utilizați o lingură pentru a lua din compoziție,formați bile și să le aplatizați ușor cu palma,pentru a forma 12 macaroon de 25 de grame fiecare. Așezați- le la distanță de 5 cm fiecare.
Coaceți timp de 21-23 minute sau până când prăjiturile sunt ușor de rumenite. Lăsați-le să se răcească pe foaia de copt și apoi transferați-le pe un suport să se răcească complet înainte de depozitare într-un recipient etanș. Se păstrează timp de până la 4 zile.
Gasiti sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici :sirop de artar bio,fulgi din nuca de cocos bio