Taco low carb crocant

Ingrediente pentru taco crocant:

2 1/4 cești / 225g mozzarella rasă
1/4 cană / 25g făină de cocos
2 lingurițe pulbere de psyllium

 

Instrucțiuni de preparare pentru taco crocant:

Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius / 350 Fahrenheit.

Se amestecă toate ingredientele într-un procesor de bucătărie sau cu un mixer electric până când se omogenizează.

Tapetați cu o coală de hârtie de copt. Desenați cercuri cu diametrul de 15 cm pe hârtie. Se poate folosi un capac mic sau orice obiect rotund de mărimea aceasta.

Luați 1/4 cană din compoziția de taco și se pune pe fiecare cerc,apoi se întinde în interiorul cercului.

Așezați o altă coală de hârtie pe partea superioară și apăsați aluatul cu mâinile sau utilizați un sucitor. Apăsați bine să fie frumos și compact.

Scoateți hârtia de pergament de pe deasupra și coaceți taco în cuptor timp de 7 minute sau până când marginile s-au rumenit.

Scoateți din cuptor și agățați fiecare taco deasupra unei cratițe până când se răcește.

Notă:

Pentru o aromă suplimentară adăugați mirodenii cum ar fi chimion sau ardei iute la amestec.

Rețeta se prepară doar cu mozzarella,psyllium și făina din nucă de cocos fac taco să fie extra crocant.

Se pot umplute cu carne de vită , avocado, roșii, salată verde, coriandru și smântână.

Valoarea nutrițională este calculată pentru 1 taco fără umplutură.

Informații nutriționale:

Cantitate pe porție (23 g)
Calorii 103 Calorii din grăsimi 57
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 6,3 g 10%
Saturate 4.1g 21%
Carbohidrați total 3.3g 1%
Fibre alimentare 2.2g 9%
Zaharuri 1.1g
Proteină 8 g 16%

  • Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000.

 

[facebook url=”https://www.facebook.com/sugarfreelondoner/videos/436236956960796/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *