Cheesecake low carb,fără zahăr

Experimentați o decadentă fără egal cu rețeta noastră de Cheesecake fără Zahăr. Această reinterpretare sănătoasă a desertului clasic îmbină savoarea inconfundabilă a brânzei cu o senzație ușoară și delicioasă, fără adaos de zahăr. Un desert care te încântă cu fiecare mușcătură și îți oferă satisfacția rafinamentului sănătos.

This image has an empty alt attribute; its file name is glutenfree.pngThis image has an empty alt attribute; its file name is lowcarb.png

Ingrediente pentru cheesecake fara zahar

Blat:
2 cești făină de migdale de culoare albă
1/3 ceașcă unt (măsurat solid, apoi topit)
3 linguri eritritol
1 linguriță extract de vanilie
Umplutura :
940 gr. brânză cremă (moale)
1 1/4 cană pulbere eritritol (eritritolul trebuie să fie sub formă de pulbere,se poate utiliza, de asemenea, îndulcitor din fructele călugărului)
3 ouă mari
1 lingură suc de lămâie
1 linguriță extract de vanilie

A gluten-free, low carb cheesecake recipe that's EASY to make with only 8 ingredients and 10 minutes prep time. This sugar-free keto cheesecake tastes just like the real thing - delicious!

Instructiuni de preparare pentru cheesecake fara zahar

Preîncălziți cuptorul la 177 grade C ( 350 grade F ). Ungeți o tavă cu arc 23 cm sau tapetați partea inferioară cu hârtie de copt).

Pentru a face blatul, amestecați făina de migdale, untul topit, eritritolul și extractul de vanilie într-un castron mediu, până se combină bine. Apăsați aluatul în partea inferioară a tăvii pregătite. Coaceți timp de aproximativ 10-12 minute, până devine auriu. Lăsați-l să se răcească cel puțin 10 minute.

Între timp, bateți brânza cremă și îndulcitorul sub formă de pudră împreună, la viteză mică până devine pufoasă . Adăugați ouăle, unul câte unul. În cele din urmă puneți zeama de lămâie și extractul de vanilie. (Folosiți mixerul la viteză scăzută până la medie,tot timpul; viteza prea mare va introduce prea multe bule de aer, pe care nu le dorim.)

Se toarnă umplutura în tavă peste blat. Folosiți o spatulă pentru a întinde uniform umplutura.
Coaceți timp de aproximativ 45-55 de minute, până când centrul este aproape închegat.

Scoateți cheesecake-ul din cuptor.Se răcește în tavă la temperatura camerei, apoi se răcește timp de cel puțin 4 ore (de preferință peste noapte), până se fixează complet. (Nu încercați să scoateți tortul din tavă înainte de răcire.)
Serviți cu sos proaspăt de zmeură dacă doriți. *

 

NOTA
Pentru a prepara sosul de zmeură,opțional, fierbeți 1 cupă de zmeură proaspătă cu 2 linguri de apă și îndulcitor după gust, timp de 5-10 minute, mărunțiți fructele cu o spatulă. Adăugați apă suplimentară pentru a subția,după preferințe.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Calorii 325
Grăsimi 31g
Proteină 7 g
Total carbohidrați 6g
Net Carbs 5g
Fibră 1g
Zahăr 2g

Acest Cheesecake fără Zahăr nu face compromisuri în privința gustului sau al sănătății. Oferindu-ți senzații deplin satisfăcătoare și indulgență sănătoasă, acest desert redefineste experiența de a te bucura de un cheesecake clasic.

[facebook url=”https://www.facebook.com/ketolowcarbdiet/videos/2844710898877645/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *