Granola fără gluten

This image has an empty alt attribute; its file name is vegan.png

 

Ingrediente pentru granola fara gluten:


1 ½ căni nuci, tocate mărunt (migdale, pecan, nuci etc.)
1 cană fulgi de ovăz fără gluten
½ cană făină de migdale mărunțită fin *
½ linguriță scorțișoară măcinată (opțional)
¼ linguriță sare (opțional)
¼ cană sirop de arțar pur

Instructiuni de preparare pentru granola fara gluten:

Preîncălziți cuptorul la 160 ° C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Puneți deoparte pentru mai târziu.
Adăugați toate ingredientele într-un bol mare. Folosind o spatulă, amestecați până când toate ingredientele sunt bine omogenizate.
Se toarnă pe foaia de copt pregătită. Folosind spatula, întindeți ușor granola într-un strat uniform. Separați granola în grămezi mici. Creați spațiu între grămezi pentru a permite aerului să circule ușor.
Se coace 20 de minute. Folosind o spatulă termorezistentă, rotiți ușor granola, asigurându-vă că păstrați intacte grupările. Se coace încă 5-15 minute, până când marginile devin de un maro auriu.Ar dura în total 30 de minute. Granola se va face mai crocantă în timp ce se răcește.
Așezați foaia de copt pe un suport de răcire. Se lasă să se răcească aproximativ 30 de minute sau până se răcește complet. Serviți.

NOTA:

Depozitați într-un recipient etanș timp de 1-2 luni la temperatura camerei.

 

[facebook url=”https://www.facebook.com/BeamingBaker/videos/948131288708477/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *