Ingrediente pentru crakers cu branza si cimbru:
3 linguri făină din nucă de cocos
2 linguri unt topit
1/2 cană 50g branză cheddar , ras
1/4 cană 25g parmezan, ras
1 ou
frunze de cimbru
Instrucțiuni de preparare pentru saratele cu branza si cimbru:
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
Se amestecă făina din nucă de cocos, untul topit, oul și 1/4 cană de cheddar ras, plus 1/4 cană de parmezan ras până la combinarea lor. Puteți face acest lucru manual sau cu un mixer electric.
Lăsați amestecul să se odihnească câteva minute, astfel încât făina din nucă de cocos să poată absorbi lichidul.
Formați 8 bile și așezați-le pe o tavă căptușită cu hârtie de copt.
Apăsați-le cu mâinile în mici discuri plate și presărați restul de cheddar deasupra. Decorați cu frunze de cimbru sau cimbru uscat.
Coaceți aproximativ 12-15 minute până când marginile sunt rumenite frumos.
Notă:
Pentru o altă variantă, înlocuiți cimbrul și adăugați paprika, chimen sau chiar piper cayenne.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție (21 g)
Calorii 60 Calorii din grăsimi 46
% Valoare zilnică*
Grăsimi 5,1g8%
Colesterol 30mg10%
Sodiu 86mg4%
Potasiu 25mg1%
Carbohidrati 0.7g0%
- Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 de calorii.