Biscuiți vegani cu făină de cocos

This image has an empty alt attribute; its file name is vegan.png

 

 

Ingrediente pentru biscuiti vegani:


200 g făină din nucă de cocos sau 1 2/3 cană + 1 lingură)
125 ml ulei de nucă de nucă de cocos topit (1/2 cană + 1 linguriță)
125 ml îndulcitor lichid la alegere:sirop de arțar,keto sirop din fructe de călugăr sau sirop agave (1/2 cană + 1 linguriță)

 

COCONUT FLOUR SHORTBREAD COOKIES - 3 ingredients, vegan, keto, egg free, gluten free #coconutflourcookies #coconutflour #3ingredients #cookies #vegancookies #veganketo #lowcarb #glutenfreecookies #treats #healthy #easy #maplesyrup #ketocookies #ketoshortbread #keto #vegan #healthy #glutenfree #cookies #shortbread

 

Instrucțiuni de preparare pentru biscuiti vegani cu faina de cocos:

Preîncălziți cuptorul la 180 C (350F).Tapetați două tăvi cu hârtie de copt. Puneți deoparte.
Măsurați cu atenție făina și lichidele. Făină din nucă de cocos contine de 4 ori mai multe fibre decât făina obișnuită de grau. Dacă nu există precizie, aluatul poate fi prea uscat sau prea umed.
Într-un vas de amestecare, adăugați toate ingredientele, ordinea nu contează: făina de cocos, uleiul din nucă de cocos topit și siropul de arțar.
Combinați cu o lingură la început. Aluatul va fi foarte umed la început. Ar trebui să dureze aproximativ 2 minute pentru a forma o bilă de aluat. După 1 minut, frământați aluatul cu mâinile pentru a strânge aluatul împreună și a forma o bilă de aluat. Dacă este prea uscat, adăugați un îndulcitor lichid, o linguriță la un moment dat,frământați până când se omogenizează. Dacă este prea umed, adăugați mai multă făină din nucă de cocos, 1 linguriță.
Puneți deoparte la temperatura camerei timp de 5 minute pentru a lăsa fibrele din făina din nucă de cocos să absoarbă lichidul.
Puneți bila de aluat pe o bucată de hârtie de copt.Puneți deasupra o altă bucată de hârtie de copt.
Întindeți aluatul până la o grosimea de aproximativ 4 mm. Nu întindeți mai mult, devin fragile.
Tăiați biscuiții folosind o formă la alegere. Puteți înmuia tăietorul de prăjituri în apă caldă înainte de a tăia aluatul, pentru a evita să se lipească de aluat.
Utilizați o spatulă pentru a ridica biscuiții pentru ai așeza în tava tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți timp de 10-12 minute sau până când se rumenesc.
Răciți pe un suport pentru fursecuri.
Dacă doriți să decorați prăjiturile cu ciocolată topită, așteptați ca prăjiturile să fie la temperatura camerei.
Depozitare:
Păstrați într-un borcan de fursecuri la temperatura camerei până la 1 lună.

 

 

 

VEGAN GLUTEN FREE SHORTBREAD

 

 

 

 


Notițe:

Valorile nutriționale sunt pentru rețeta la care s-a folosit îndulcitorul din fructe de călugăr: 1 biscuit fără ciocolată.


Informații nutriționale:

Calorii: 61kcal | Carbohidrați: 4,5g | Grăsimi: 4,5g | Fibre: 0,1 g | Zahăr: 4g

 

 

 

[facebook url=”https://www.facebook.com/connoisseurusveg/videos/2487532638149053/” /]

 

Sursa: https://www.theconsciousplantkitchen.com/coconut-flour-shortbread-cookies/?fbclid=IwAR1R37SAMBnitYZBwwc_11ekuWvgEBm6_vrx8tH-JcQZEmlkZLX_kwdPz0I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *