Pregateste cea mai delicioasa ciocolata de casa vegana! Am gasit o reteta delicioasa. Incearca reteta acum!
Ingrediente pentru ciocolata de casa vegana:
1 cană (135g) unt de cacao
1 cană (84 g) pudră de cacao (neîndulcită)
1/2 cană (120 ml) sirop de arțar
4 linguri (60g) tahini
2 lingurițe extract de vanilie
Instructiuni de preparare pentru ciocolata vegana:
Așezați 9 garnituri de cupcake într-o tavă pentru brioșe și puneți deoparte. *
Adăugați untul de cacao tocat într-un vas și puneți-l în bain marie.
Lăsați untul de cacao să se topească ușor. De îndată ce începe să se topească, agitați-l ușor și continuați să amestecați până la topit.
Stingeți focul și adăugați pudra de cacao, siropul de arțar, tahini și vanilia și amestecați repede. Apoi turnați în formele de hârtie pregătire.
Introduceți tava de brioșe în frigider și lăsați ciocolata să se întărească.
Păstrați bomboanele de ciocolată rămase în frigider. De asemenea, le puteți depozita în congelator dacă doriți să dureze și mai mult.
NOTA:
- Nu trebuie neapărat să puneți garniturile de brioșe într-o tavă pentru brioșe, doar că ajută să își păstreze forma mai ușor atunci când turnați ciocolata în ele. De asemenea, nu trebuie să folosiți garnituri de brioșe,puteți folosi forme de silicon.
- Dacă turnați mai puțină ciocolată în fiecare formă, puteți scoate 12 ciocolate,în loc de 9.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE:
Cantitatea pe porție: 1 ciocolată (din 9)
Calorii: 248 , Zahăr: 11g, Sodiu: 11mg , GrăsimI: 19,9g, Grăsimi saturate: 10,5g, Carbohidrați: 18,8g, Fibre: 4,1g, Proteine: 3g