Ingrediente pentru paine cu quinoa si broccoli:
3/4 cană / 140g quinoa
6 flori de broccoli( aproximativ 160g )
3/4 cană / 180ml apă
apă caldă pentru înmuiere
Instructiuni de preparare a painicilor cu quinoa si broccoli:
Înmuiați semințele de quinoa în apă caldă timp de 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 190C / 375F.
Scurgeți quinoa și puneți într-un blender.
Amestecați quinoa înmuiată cu broccoli și apă până când quinoa s-a mărunțit bine. Este posibil să fie nevoie să adăugați broccoli în două loturi dacă utilizați un blender mic.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Tapetați o tavă plată care este în jur de 30 cu 15 cu hârtie antiaderentă.
Se toarnă în tava pregătită și se întinde la o grosime uniformă.
Coaceți în jur de 40-45 de minute.
Lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați căptușeala antiaderentă și serviți.
Păstrați în frigider până la 3 zile.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE:
12 porții
Cantitatea pe porție 1
Calorii 61
Grăsimi totale 1g
Grăsimi saturate 0g
Grasimi trans 0g
Grasimi nesaturate 1g
Colesterol 0 mg
Sodiu 29mg
Carbohidrați 11g
Carbohidrați net 0g
Fibre 3g
Zahăr 1g
Alcooli de zahăr 0g
Proteine 3g