Vrei sa pregatesti cei mai deliciosi bagels fara gluten? Mai jos vei gasi o reteta simpla si rapida pentru a gati bagels keto.
Ingrediente pentru Bagels keto:
1 1/2 cană / 175g mozzarella mărunțită
1 cană / 100 g făină de migdale extra fină. 1 1/4 cană / 125 g când folosiți migdale măcinate
1 ou, mare, bătut
4 linguriță / 50g brânză cremă
1 lingură pulbere din tărâțe de psyllium
1 lingură praf de copt
semințe de mac / susan opțional
Instrucțiuni de preparare pentru bagels keto:
Preîncălziți cuptorul la 180 Celsius / 360 Fahrenheit.
Topiți mozzarella și crema de brânză într-o tigaie antiaderentă.
Într-un alt bol, amestecați ingredientele solide – făina de migdale, praful din tărâțe de psyllium și praful de copt. Adăugați ingrediente solidee cu oul bătut în mozzarella. Combinați cu o spatulă, apoi frământați cu mâinile până când veți avea un aluat neted. În mod alternativ, amestecați într-un mixer stand sau procesor alimentar.
Formați o minge mare și tăiați în 6 segmente.
Formați fiecare segment într-un rulou, așezați-le într-un cerc și prindeți capetele împreună pentru a realiza formele de bagel.
Așezați pe o tavă căptușită cu hârtie de copt. Presărați cu semințe de mac sau semințe de susan.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc ușor pe deasupra.
Notă:
Dacă aluatul este lipicios, ungeți ușor mâinile cu ulei. Este mai ușor de manevrat odată ce se răcește.
Aluatul trebuie să fie la temperatura camerei când intră în cuptor. Acest lucru împiedică baghetele să se aplatizeze în cuptor.
Bagels se întăreasc pe măsură ce se răcesc. Pot fi reîncălzite sau ușor prăjite. Le puteți păstra la frigider până la o săptămână sau le puteți congela.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție
Calorii 231 Calorii din grăsimi 163
% Valoare zilnică*
Grăsimi 18,1g 28%
Grăsimi saturate 5.7g 36%
Carbohidrați 6.6g 2%
Fibre 3,2g 13%
Zahar 1,4g 2%
Proteine 12.8g 26%
- Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 de calorii.