Cheesecake cu ciocolată moca

Gateste cea mai sanatoasa reteta de cheesecake cu ciocolata fara zarar. Descopera reteta mai jos. 

This image has an empty alt attribute; its file name is lowcarb.png
This image has an empty alt attribute; its file name is glutenfree.png
Imagine similară

 

 

 

Coffee chocolate mocha cheesecake recipe

 

Ingrediente pentru cheesecake cu ciocolata:


Blat:
1 cană biscuiți cu ciocolată low carb măcinați
2 pachețele stevia sau alt îndulcitor cu conținut scăzut de carbohidrați
4 linguri unt topit
Umplutura:
3 lingurițe de cafea instant espresso
680 gr brânză cremă
32 pachețele stevia aproximativ 1 1/3 cană, echivalent de zahăr
4 ouă mari
1 cană smântână
1 1/2 linguri făină din nucă de cocos
114 gr ciocolată neîndulcită,topită
Topping:
1 linguriță cafea instant espresso
1 1/2 cană smântână
4 pachete stevia sau alt îndulcitor cu conținut scăzut de carbohidrați
Opțional:
ciocolată fără zahăr pentru decorare
pudră de cacao pentru pudrare

 

Coffee chocolate mocha cheesecake recipe

Instrucțiuni de preparare cheesecake cu ciocolata:

Umpleți o tavă cu câțiva centimetri de apă și puneți-o pe raftul de jos al cuptorului.
Ungeți partea de jos și laturile unei tăvi cu arc de 23 cm cu ulei. Așezați suportul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 160 grade C.
Combinați biscuiții de ciocolată cu îndulcitorul și untul topit. Apăsați amestecul pe fundul tăvii pregătite. Amestecați 3 lingurițe de cafea espresso cu 2 lingurițe de apă și dați deoparte.
Bateți crema de brânză și indulcitorul(1 1/3 cană echivalent zahăr) la viteza medie, până când devine ușoară și pufoasă. Adăugați ouăle pe rând, bătând după fiecare adăugare. Adăugați 1 cană de smântână și făina din nucă de cocos. Se amestecă până se combină bine. Se amestecă cu amestecul de cafea espresso / apă și ciocolata topită. Puneți cu o lingură peste blat umplutura.
Coaceți la 160 de grade C pentru aproximativ 1 oră sau până când centrul este setat. Opriți cuptorul și lăsați prăjitura să stea în cuptor timp de 25 de minute cu ușa închisă.
În timp ce cheesecake-ul este la cuptor, combinați restul de 1 1/2 cană smântână cu cele 4 pachete de îndulcitor și 1 linguriță cafea espresso. După ce au trecut cele 25 de minute, întindeți amestecul peste cheesecake și puneți tortul la cuptor pentru a lăsa să stea cu ușa închisă încă 5 minute,fără a aprinde cuptorul. Scoateți din cuptor.
Răciți pe un suport de sârmă. Puneți la frigider tortul 8 ore sau peste noapte. Scoateți tortul din tavă și garnisiți cu pudră de cacao sau ciocolată fără zahăr.


Notițe:
12 porții
Net carb.pe porție: 3,3 g

Informații nutriționale:

Calorii: 215kcal | Carbohidrați: 7,4 g | Proteine: 5,3 g | Grăsimi: 19,6 g | Grăsimi saturate: 11,1 g | Grăsimi polinesaturate: 1g | Grăsimi mononesaturate: 4g | Colesterol: 106mg | Sodiu: 177mg | Potasiu: 102mg | Fibre: 4,1g | Zahăr: 1g | Vitamina A: 800IU | Vitamina C: 0,8 mg | Calciu: 110mg | Fier: 0,5mg


Informații suplimentare:

Carb.net: 3,3 g | % Carbohidrați: 6,3% | % Proteine: 10,1% | % Grăsimi: 83,7%
Notă privind informațiile nutriționale
Informațiile nutriționale sunt aproximative.

 

Sursa: https://lowcarbyum.com/mocha-cheesecake/?fbclid=IwAR0gSQqcz8gwOBvAUwQq0kAXdg9xwvHQES8zyTqTh-NF1LpD136WECJ_OSA
Foto: https://www.cookiedoughandovenmitt.com/mocha-cheesecake-with-a-boozy-mocha-ganche-3/
[facebook url=”https://www.facebook.com/ketolowcarbdiet/videos/416928849258609/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *