Ingrediente pentru pizza cu faina de migdale:
- 1 1/2 cană făină de migdale
- 1/2 cană parmezan rasă
- 1 lingură tarâțe de psyllium integral sau făină de in
- 1/2 linguriță praf de copt
- 1/2 linguriță oregano
- 1/2 linguriță de busuioc
- 1/2 linguriță de usturoi pudră
- 2 ouă mari
- 2 linguri apă adaugă mai mult dacă este nevoie
- 1 lingură ulei de măsline
Instrucțiuni de preparare pentru pizza cu faina de migdale:
- În bol mare, combinați făina de migdale, parmezanul, praful de copt psyllium, oregano, busuiocul și praful de usturoi.
- În bol mic, combinați ouăle, apa și uleiul de măsline.
- Se toarnă amestecul de ou la ingredientele solide amestecând până se formează un aluat. Dacă este nevoie, adăugați apă suplimentară.
- Formați aluatul într-o bilă și întindeți – l între două foi de hârtie de copt.
- Transferați într-o tavă pentru pizza și îndepărtați hârtia de deasupra.
- Se coace la 190 ° C timp de 20-25 de minute până când blatul se rumenește.
- Se lasă să se răcească 10-15 minute.
- Îndepărtați hârtia de copt.
- Adăugați sosul de pizza și topping-urile.
- Așezați la cuptor și coaceți timp de 5-10 minute suplimentare la 200 ° C.
Notițe: Informațiile nutriționale sunt aproximative și corespunzătoare pentru fiecare felie. Datele nu includ topping- urile opționale.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție: 1 felie | Calorii: 182kcal | Carbohidrați: 6g | Proteine: 8g | Grasimi: 14g | Grăsimi saturate: 2g | Colesterol: 50mg | Sodiu: 118mg | Potasiu: 48mg | Fibră: 3g | Zahar: 0g | Vitamina A: 115IU | Calciu: 142mg | Fier: 1,1mg
Informații suplimentare:
Carb. net: 3 g | % Carbohidrați: 7,1% | % Proteine: 18,8% | % Grasimi: 74,1%
Notă privind informațiile nutriționale:
Informațiile nutriționale sunt aproximative.