Negrese paleo

Am gasit pentru tine cea mai buna reteta pentru negresa, gustoasa si sanatoasa. Mai jos vei gasi toti pasii si toate ingredientele necesare pentru realizarea acestei retete.

This image has an empty alt attribute; its file name is lowcarb.png

 

Ingrediente pentru negresa paleo:


Negrese:

  • ½ cupă făină de migdale
  • ¼ cupa făină din nucă de cocos
  • ¼ cupă pudră de cacao
  • ½ linguriță praf de copt
  • ½ cupă sirop de arțar
  • ½ linguriță sare de mare
  • ¼ linguriță extract de vanilie
  • ½ cupă de migdale, topită
  • ½ cană ulei din nucă de cocos topit
  • 2 ouă mari


Garnitura:

  • 114gr ciocolată paleo, tocata
  • ¼ cupă ulei din nucă de cocos

 

How to make a paleo brownies recipe with paleo chocolate

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE PENTRU NEGRESA PALEO:

NEGRESA:

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C și tapetați o tava de 20 x 20 cm. cu hârtie de copt (sau folosiți ulei de cocos).
  2. Într-un mixer stand, combinați făina de migdale, făina de cocos, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea de mare.
  3. Mixati pentru a amesteca ingredientele.
  4. Adaugati la ingredientele solide siropul de arțar, extractul de vanilie, uleiul din nucă de cocos, untul de migdale și ouăle.
  5. Amestecați la viteză medie timp de 3-4 minute sau până când obtineti o compozitie netedă.
  6. Se toarnă compoziția de negrese în tava pregatita și se coace 20-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul prajiturei iese curată.

GARNITURA DE CIOCOLATA PALEO:

  1. În timp ce negresele se coc, combinați ciocolata tocată și uleiul din nucă de cocos într-o cratiță medie.
  2. Topiți ciocolata la foc mediu-mic.
  3. Amestecați pentru a nu se arde.
  4. Odată ce ciocolata este netedă ca o smântână, garnisiți negresele.
  5. Pot fi păstrate într-un recipient etas până la 3 zile. Refrigerarea nu este necesară.


NOTA:

Pentru o opțiune fără ouă, încercați să înlocuiți ouale de găină cu 2 „ouă de in”.

Încercați să folosiți mentă proaspătă.

Dacă doriți să nu utilizați extract de vanilie, atunci folosiți pastai de vanilie.

Carb. net pe porție: 8

 

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE:

Cantitate pe porție: 1 patrat din 16

CALORII: 202, GRĂSIMI SATURATE: 9g, COLESTEROL: 20mg , SODIU: 115mg, CARBOHIDRATI: 10g, FIBRE: 2g , ZAHAR: 6g, PROTEINE: 3g
Informațiile nutriționale pentru rețetă sunt aproximative.

 

Sursa: https://allnaturalideas.com/paleo-brownies-recipe-chocolate/?fbclid=IwAR01W6LjkzU_vo-xDnlnZcqiBHgh6QKv80oruVzqCnFfSv8LZEEYb7hCnsI
[facebook url=”https://www.facebook.com/ketolowcarbdiet/videos/2541992099172943/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *