Am gasit pentru tine cea mai buna reteta pentru negresa, gustoasa si sanatoasa. Mai jos vei gasi toti pasii si toate ingredientele necesare pentru realizarea acestei retete.
Ingrediente pentru negresa paleo:
Negrese:
- ½ cupă făină de migdale
- ¼ cupa făină din nucă de cocos
- ¼ cupă pudră de cacao
- ½ linguriță praf de copt
- ½ cupă sirop de arțar
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță extract de vanilie
- ½ cupă de migdale, topită
- ½ cană ulei din nucă de cocos topit
- 2 ouă mari
Garnitura:
- 114gr ciocolată paleo, tocata
- ¼ cupă ulei din nucă de cocos
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE PENTRU NEGRESA PALEO:
NEGRESA:
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C și tapetați o tava de 20 x 20 cm. cu hârtie de copt (sau folosiți ulei de cocos).
- Într-un mixer stand, combinați făina de migdale, făina de cocos, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea de mare.
- Mixati pentru a amesteca ingredientele.
- Adaugati la ingredientele solide siropul de arțar, extractul de vanilie, uleiul din nucă de cocos, untul de migdale și ouăle.
- Amestecați la viteză medie timp de 3-4 minute sau până când obtineti o compozitie netedă.
- Se toarnă compoziția de negrese în tava pregatita și se coace 20-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul prajiturei iese curată.
GARNITURA DE CIOCOLATA PALEO:
- În timp ce negresele se coc, combinați ciocolata tocată și uleiul din nucă de cocos într-o cratiță medie.
- Topiți ciocolata la foc mediu-mic.
- Amestecați pentru a nu se arde.
- Odată ce ciocolata este netedă ca o smântână, garnisiți negresele.
- Pot fi păstrate într-un recipient etas până la 3 zile. Refrigerarea nu este necesară.
NOTA:
Pentru o opțiune fără ouă, încercați să înlocuiți ouale de găină cu 2 „ouă de in”.
Încercați să folosiți mentă proaspătă.
Dacă doriți să nu utilizați extract de vanilie, atunci folosiți pastai de vanilie.
Carb. net pe porție: 8
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE:
Cantitate pe porție: 1 patrat din 16
CALORII: 202, GRĂSIMI SATURATE: 9g, COLESTEROL: 20mg , SODIU: 115mg, CARBOHIDRATI: 10g, FIBRE: 2g , ZAHAR: 6g, PROTEINE: 3g
Informațiile nutriționale pentru rețetă sunt aproximative.