Biscuiti cu făină de alune fără gluten

Am gasit pentru tine o reteta sanatoasa de biscuiti fara gluten cu faina de alune. Incearca aceasta reteta culinara simpla si delicioasa si spune-ne daca iti place. 

This image has an empty alt attribute; its file name is lowcarb.png
This image has an empty alt attribute; its file name is glutenfree.png

 

 

Ingrediente pentru biscuiti fara gluten cu faina de alune:

  • 1 cană alune măcinate (90 g)
  • 2 albusuri
  • 1 linguriță de eritritol praf
  • 10 picături stevia lichidă (echivalent cu 2 lingurițe de zahăr)
  • 1 linguriță vanilie
  • alune zdrobite pentru a decora

Instrucțiuni de preparare pentru biscuiti fara gluten cu faina de alune:

  1. Bateți albușurile de ouă până se formează o spumă.
  2. Amestecați alune macinate, eritritolul, stevia și vanilia până când sunt bine combinate cu albusurile spumă.
  3. Cu o lingură, luați din compoziție și puneți pe o foaie de copt din silicon sau pe o tava căptușită cu hârtie de copt.
  4. Aplatizați după plac.
  5. Se coace la 160 ° Celsius (320 ° F) timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
  6. Lăsați biscuitii să se răcească. Aceștia se întări în timp ce se răcesc.
  7. Faceti 20 de fursecuri mici.

Informații nutriționale:


Cantitatea pe portie: 1biscuit | Calorii: 34,4kcal | Carbohidrati: 0,9g | Proteine: 1,1 g | Grăsimi: 3,2 g | Grăsimi saturate: 0,2g | Grasimi polinesaturate: 0,4g | Grăsimi mononesaturate: 2,4 g | Sodiu: 5,5 mg | Potasiu: 35,4 mg | Fibră: 0,5g | Zahar: 0,2g | Fier: 0,2mg


Informații suplimentare:
Carburi nete: 0,4 g | % Carbohidrați: 4,6% | % Proteine: 12,6% | % Grasimi: 82,8%


Notă privind informațiile nutriționale: Informațiile nutriționale pentru rețetă sunt aproximative.
Sursa: https://lowcarbyum.com/hazelnut-keto-cookies-gluten-free/?fbclid=IwAR2Su2rDoKAQOJWy9442FgYx5i4j98MTORk5OmhPPFmieZuOZnLgHe-MCgU
[facebook url=”https://www.facebook.com/ketolowcarbdiet/videos/3308440189198291″ /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *