Am gasit pentru tine o reteta sanatoasa de biscuiti fara gluten cu faina de alune. Incearca aceasta reteta culinara simpla si delicioasa si spune-ne daca iti place.
Ingrediente pentru biscuiti fara gluten cu faina de alune:
- 1 cană alune măcinate (90 g)
- 2 albusuri
- 1 linguriță de eritritol praf
- 10 picături stevia lichidă (echivalent cu 2 lingurițe de zahăr)
- 1 linguriță vanilie
- alune zdrobite pentru a decora
Instrucțiuni de preparare pentru biscuiti fara gluten cu faina de alune:
- Bateți albușurile de ouă până se formează o spumă.
- Amestecați alune macinate, eritritolul, stevia și vanilia până când sunt bine combinate cu albusurile spumă.
- Cu o lingură, luați din compoziție și puneți pe o foaie de copt din silicon sau pe o tava căptușită cu hârtie de copt.
- Aplatizați după plac.
- Se coace la 160 ° Celsius (320 ° F) timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
- Lăsați biscuitii să se răcească. Aceștia se întări în timp ce se răcesc.
- Faceti 20 de fursecuri mici.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe portie: 1biscuit | Calorii: 34,4kcal | Carbohidrati: 0,9g | Proteine: 1,1 g | Grăsimi: 3,2 g | Grăsimi saturate: 0,2g | Grasimi polinesaturate: 0,4g | Grăsimi mononesaturate: 2,4 g | Sodiu: 5,5 mg | Potasiu: 35,4 mg | Fibră: 0,5g | Zahar: 0,2g | Fier: 0,2mg
Informații suplimentare:
Carburi nete: 0,4 g | % Carbohidrați: 4,6% | % Proteine: 12,6% | % Grasimi: 82,8%