Biscuiti vegani cu dovleac și picături de ciocolată

Cauti o reteta de biscuiti, vegana si fara gluten? Atunci ai intrat pe pagina potrivita, mai jos vei gasi o reteta delicioasa de biscuiti vegani cu dovleac si ciocolata. 

This image has an empty alt attribute; its file name is vegan.png
This image has an empty alt attribute; its file name is glutenfree.png

 

 

Ingrediente pentru biscuiti vegani cu dovleac:


Ingrediente solide:

  • 1 1/3 cană făină de migdale (160 g)
  • 2 linguri făină din nucă de cocos (12g)
  • 1/4 cană zahăr din nucă de cocos sau zahăr cristalizat nerafinat la alegere (38g)
  • 1 linguriță condimente pentru placinta cu dovleac


Ingrediente lichide:

  • 1/4 cană piure de dovleac – proaspăt sau conserva, fără aditivi!
  • 1/4 cană ulei din nucă de cocos topit


Glazură – opțional

  • 1 cană îndulcitor sub formă de pudră ( eritritol )pentru o varianta fără zahăr
  • 2 linguri lapte de migdale
  • 1/4 lingurita vanilie

Instrucțiuni de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 C (350F).
  2. Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Puneti deoparte.
  3. Într-un bol amestecați ingredientele solide împreună: făină de migdale, făină din nucă de cocos, zahărul de cocos.
  4. Adăugați uleiul din nucă de cocos topit,piureul de dovleac și amestecați cu o lingură la început, apoi frământați cu mâinile până se formează un aluat de fursecuri.
  5. Formați bilute de aluat și așezați fiecare bilă pe tava pregatita, lăsând un spațiu de un deget între fursecuri. Fursecurile nu se vor extinde la coacere.
  6. Aplatizați bilele ușor cu palma.
  7. Coaceți timp de 13-18 minute sau până când partea superioară și laturile capătă o culoare maro auriu și se întăresc ușor.
  8. Răciți prăjiturile pe suportul de răcire, se vor consolida cu timpul.

Glazură:
Combinați toate ingredientele împreună și puneți pe fiecare biscuit.

Depozitare:

Păstrați într-un borcan de prăjituri până la 3 săptămâni fără glazura sau până la 1 săptămână cu glazura.


Informații nutriționale pentru biscuiti vegani cu dovleac:


Cantitatea pe portie: 1 biscuit (fără glazură) | Calorii: 76kcal | Carbohidrati: 6,8g | Proteine: 1,6 g | Grăsimi: 6,3 g | Fibre: 0,9g | Zahar: 4,8 g

Sursa: https://www.theconsciousplantkitchen.com/vegan-pumpkin-chocolate-chip-cookies/?fbclid=IwAR3QxQVoPaK5iE89HTqgkF6g10_0Jx8gIYkL73pq6OL-urq4WEEAsJ2ZhJE
[facebook url=”https://www.facebook.com/connoisseurusveg/videos/421092538609989/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *