Cauti o reteta de biscuiti fara gluten? Atunci ai gasit reteta potrivita, mai jos vei gasi o reteta simpla si rapida de biscuiti cu faina de cocos si unt de arahide.
Ingrediente pentru biscuiti fara gluten:
- 2 linguri făină din nucă de cocos( adăugați mai mult dacă este nevoie)
- 1/4 cană înlocuitor de zahăr scăzut în carbohidrati sau alt îndulcitor echivalent cu zahărul
- 1/4 linguriță pudră de stevia sau 1/2 linguriță pudră din fructe de călugăr
- 1 cană unt de arahide neindulcit
- 1/4 cană unt moale
- 2 oua
- 1/4 lingurita sare
- 1 linguriță extract de vanilie
Instrucțiuni de preparare a biscuitilor fara gluten:
- Se amestecă toate ingredientele până se combină bine și se formează aluatul.
- Formați bile de aluat si asezati-le pe o tava căptușita cu hârtie de copt.
- Aplatizați fiecare bilă de aluat făcând marcaj cu o furculiță.
- Daca doriti sa fie mai plate fursecurile, apăsați mai întâi cu degetele bilele înainte de a folosi furculita.
- Coaceți la 180 ° C timp de 12-15 minute sau până când marginile prăjiturilor s-au rumenit.
Notițe:
Făina din nucă de cocos poate fi ajustată pentru a obține textura dorită.
Veți avea nevoie de aproximativ 1/2 cană îndulcitor și stevia.
Informații nutriționale biscuiti fara gluten:
Cantitatea pe portie: 1biscuit | Calorii: 88kcal | Carbohidrati: 2g | Proteine: 3g | Grasimi: 7g | Grăsimi saturate: 2g | Colesterol: 18mg | Sodiu: 96mg | Potasiu: 74mg | Fibră: 0g | Zahar: 1g | Vitamina A: 80IU | Calciu: 7mg | Fier: 0,3mg
Informații suplimentare:
Carb. net: 2 g | % Carbohidrați: 9,6% | % Proteine: 14,5% | % Grasimi: 75,9%
Notă privind informațiile nutriționale:
Informațiile nutriționale pentru rețetă sunt aproximative.
Sursa: https://lowcarbyum.com/low-carb-peanut-butter-cookies-coconut-flour/?fbclid=IwAR2oTFbk7WujD3VUFNNsAqBWLz9_A7P6eiEGr6u6VIrrnlq9U0kk-EW20jo
[facebook url=”https://www.facebook.com/ketolowcarbdiet/videos/3341168909258752″ /]