Gogoși cu afine fără gluten,low carb

Am gasit pentru tine cea mai buna reteta de gogosi fara gluten. Aceasta reteta este ideala daca iti plac dulciurile dar cauti o alternativa mai sanatoasa la clasica reteta de gogosi. 

This image has an empty alt attribute; its file name is glutenfree.png
Imagine similară
This image has an empty alt attribute; its file name is lowcarb.png

 

 

 

Gluten free low carb blueberry cake donut recipe

 

Ingrediente pentru gogosi fara gluten:


GOGOSI:

  • 1 cană făină de migdale
  • 1/2 cană făină din nucă de cocos
  • 1 1/2 linguriță praf de copt
  • 1 linguriță gumă de xantan
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 linguriță de nucșoară
  • 1/2 ceașcă indulcitor la alegere sau eritritol pudra
  • 4 linguri unt rece în cubulețe
  • 1/4 cană afine proaspete sau congelate
  • 1/4 lingură stevia
  • 1/2 cană lapte de migdale
  • 1 ou

GLAZURĂ:

  • 1/4 ceașcă indulcitor pudra sau eritritol pudra
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1 lingură afine proaspete sau congelate

Instrucțiuni de preparare:

  1. Amestecați făina de migdale, făina de cocos, praful de copt, guma de xantan, sarea, nucșoara și eritritolul într-un bol mare.
  2. Adăugați untul și se amestecă până se formeaza firimituri.
  3. Puneți afine într-o cratiță sa se gateasca puțin.
  4. Adaugați stevia, laptele de migdale și oul. Adăugați aceasta compoziție în amestecul de făină și amestecați până când se combină.
  5. Puneți aluatul într-o pungă de plastic cu colțul tăiat sau o pungă de patiserie.
  6. Puneți în forme gogosi din silicon unse cu unt.
  7. Se coace la 180 ° C timp de 10-12 minute.
  8. Răciți gogoșile pe un suport de sârmă timp de 10 minute, apoi scoateți din forme și le pozitionati pe suportul de răcire.
  9. Pentru glazură, adăugați sucul de lămâie la îndulcitorul pudra până când se obține consistența dorită.
  10. Pentru a obține culoare, se adaugă la glazură afinile puțin gătite.
  11. Înmuiați gogoșile în glazură și lăsați să se usuce.


Notițe:

Dacă aluatul este prea gros, se poate adăuga mai mult lapte de migdale.

Low carb gluten free blueberry cake donut recipe

Informații nutriționale gogosi fara gluten:

Cantitatea pe portie: 1 gogoasa | Calorii: 118kcal | Carbohidrati: 6g | Proteine: 3g | Grasimi: 10,1g | Grasimi saturate: 3g | Colesterolul: 26mg | Sod: 158mg | Potasiu: 13mg | Fibră: 3g | Zahar: 1g | Vitamina A: 200IU | Vitamina C: 1,7mg | Calciu: 40mg | Fier: 1,1mg


Informații suplimentare:

Carb. net: 3 g | % Carbohidrați: 10,4% | % Proteine: 10,4% | % Grasimi: 79,1%

Notă privind informațiile nutriționale:

Informațiile nutriționale pentru rețetă sunt aproximative.

Sursa: lowcarbyum.com/blueberry-cake-donuts/?fbclid=IwAR1HAcw403W5MYv0TxJXq_bOWeB2eLJ7jBNUxs_dH7BX_E_kA2bjHdjSb0A
[facebook url=”https://www.facebook.com/sugarfreelowcarbrecipes/videos/2989267307773153/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *