Batoane din fulgi de ovaz cu fructe

Cauti o reteta sanatoasa pentru micul dejun sau pentru o gustare? Am gasit pentru tine o reteta simpla de batoane din fulgi de ovaz cu fructe. Mai jos gasesti ingredientele si instructiunile de preparare. 

This image has an empty alt attribute; its file name is vegan.png
This image has an empty alt attribute; its file name is glutenfree.png

 

 

Ingrediente pentru batoane din fulgi de ovaz cu fructe:

  • 2 căni fulgi de ovăz
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1/2 linguriță sare de mare
  • 1/2 cană lapte de migdale neîndulcit
  • 1/2 cană cu sos de mere
  • 1/4 cană sirop de arțar (sau miere)
  • 2 linguri semințe de in
  • 2 lingurițe ulei din nucă de cocos topit
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 1 cană fructe proaspete + 1/2 cană mai mult pentru topping (afine și căpșuni tocate)

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE:

  1. Preîncălziți cuptorul la 190 ° C.
  2. Combinați toate ingredientele, cu excepția fructelor într-un bol mare.
  3. Se amestecă până se combină și se adaugă ușor o cană fructe de pădure.
  4. Se toarnă într-o tava pătrată de 20 × 20 cm căptușită cu foaie de copt.
  5. Întindeți uniform peste prajitura fructele rămase.
  6. Coaceți timp de 30-35 de minute sau până s-a copt prajitura.
  7. Se scoate din cuptor, se răcește apoi se taie în 6 batoane și se serveste.
  8. Păstrați batoanele rămase în frigider până la 1 săptămână.

Informatii nutritionale pentru batoanele cu fulgi de ovaz:

Cantitatea pe porție: 1 baton
Calorii: 191
Zahar: 13g
Sodiu: 296mg
Grasimi: 5g
Grăsimi saturate: 2g
Grasimi nesaturate: 2g
Grasime trans: 0g
Carbohidrati: 34g
Fibră: 7g
Proteine: 4g
Colesterol: 0mg

Sursa:https://www.eatingbirdfood.com/berry-baked-oatmeal-bars/?fbclid=IwAR21bebhakZqBvcUMOXb46S67Uu7siKJFA491dVOmO5fquIdV5AxxnpC_SA 
[facebook url=”https://www.facebook.com/eatingbirdfood/videos/967634197005555″ /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *