INGREDIENTE
BLAT
1 cană (100g) fulgi de ovăz (utilizați nuci pentru paleo)
6-8 curmale fără sâmburi(125g)
Vârf de cuțit sare
CREMA
6 curmale (100g)
3/4 ceașcă (190g) unt de caju (sau orice unt / unt de arahide/unt de semințe )
3/4 ceașcă de lapte de cocos(sau de migdale)
1 lingură suc de lamaie
1/2 fasole de vanilie (sau 1 lingurita extract de vanilie)
un vârf cuțit de sare
1/2 ceașcă (70g) afine congelate
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Într-un blender sau un procesor de alimente, combinați ingredientele blatului.
Amestecați până când începe să se strângă împreună. Dacă utilizați fulgi de ovăz, poate fi necesar să adăugați 1-2 linguri de apă în funcție de cât de umede sunt curmalele.
Apăsați în partea de jos a 6 forme de brioșe căptușite cu o mică bandă de hârtie de copt pentru a le îndepărta ușor,ulterior.
Puneți la congelator.
Combinați ingredientele umpluturei într-un blender până când devine o cremă netedă.
Se toarnă deasupra blatului.
Dezghețați afinele congelate.
Puneți-le pe partea superioară a cremei.
Se îngheață peste noapte.
Păstrați în congelator timp de până la o săptămână.Puteți dezgheța timp de 5 minute pentru o textură mai moale .
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt din samburi de caise,unt de arahide,ulei de cocos,lapte de cocos
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/811024152417239/